Kennismaken
Menu
Sluiten

Vastgoedproject van begin tot eind

René den HoedtVan der Horst Autogroep

Hoe belandt een directeur van een groot autobedrijf in het vastgoed? Die vraag stellen we aan René den Hoedt directeur bij Van der Horst Autogroep Friesland.

“Via een goede kennis heb ik ooit een keer zo’n vastgoed cursus gedaan. Daarna kocht ik een paar appartementen voor de verhuur en later nog een ander pand samen met mijn zwager Geert. En zo is het begonnen, de vastgoedwereld ziet er nu heel anders uit maar toen kon dat nog.” vertelt René.

De basis was hiermee gelegd maar het smaakte ook naar meer.
“Dit is mijn eerste grote vastgoedproject, waarbij ik samen met Geert het hele project van begin tot eind heb gedaan. De grote kavel hadden we al en genoeg ideeën ook wat we daarmee wilden.” gaat René verder.

En zo werden de ideeën omgezet naar bouwtekeningen en bouwplannen. Ook de gemeente keurde de plannen goed en een geschikt bouwbedrijf stond klaar om te beginnen. Tot zover liep het project vlot maar er moest wel een deel nog gefinancierd worden.

“Ik heb dat eerst zelf geprobeerd te regelen maar dat lukte niet. Een vriend raadde mij aan om Franke Twerda van Eijgen Finance eens te vragen. We kenden elkaar al een beetje en een afspraak was zo gemaakt. Franke had de financiering in een paar weken rond en zo konden we eindelijk beginnen met de bouw.”

Inmiddels staat het gloednieuwe pand en is het ook al deels verhuurd. Het is een prachtige locatie geworden voor ondernemers. De vier ‘kopunits’ hebben zelfs een showroom en de mannen zijn flexibel wat betreft het samenvoegen van units of afwijkende indelingen.

Meer weten over deze mooie locatie? Op 17 juli 2024 van 16.00 tot 18.00 is er open huis:
Bedrijfshal Leeuwarden | Zoek bedrijfshallen te huur: Alexander Cohenwei 6a t/m 8a 8914 BG Leeuwarden [funda in business]
Bezichtigingen via Hoekstra Makelaardij | Bedrijfsmakelaars | Vastgoedbeheer
De units worden alleen voor verhuur aangeboden.